Virtueel assistent: jouw technische hulp 

Wil je de techniek lekker uitbesteden?

Bij een online onderneming komt meer kijken dan je denkt. Vooral als je online producten en diensten wilt aanbieden. Als technisch virtueel assistent neem ik de techniek voor jou uit handen. Mij specialiteit: het instellen van de verkoop en ontwikkeling van een online cursus of digitale producten.

Jij richt je op de inhoud. Ik regel alles rondom de leeromgeving, automatische processen, stel de betaling voor je in en regel dat er automatisch een factuur en inloggegevens verzonden worden. 

Lisanne virtueel assistent

Wat kan ik als (technisch) virtueel assistent voor je doen?

R

Weggever online plaatsen + de opvolgmails en e-mailfunnel inrichten

R

Compleet e-mailmarketing systeem inrichten én beheren

R

Leeromgeving voor je online cursus ontwikkelen en inrichten

R

Sales- en opt-in pagina’s ontwikkelen

R

Webinar aanmaken én inrichten

R

Betaalsysteem inrichten, zodat klanten direct kunnen betalen en een factuur ontvangen

R

Alle genoemde functies en systemen aan elkaar koppelen, zodat alle processen geautomatiseerd verlopen

Ik heb ervaring met de volgende systemen én programma’s:

Als technische virtueel assistent heb ik gewerkt met de volgende systemen: Divi, Elementor, WordPress, Woocommerce, Plug & Pay, Paypro, Mollie, Mailchimp, Mailblue/Active Campaign, Autorespond, Mailerlite, Webinargeek, Learndash, Huddle, Kajabi, Wishlist Member, ActiveMember360, Moneybird, E-boekhouden, Zapier en vast nog een aantal systemen die ik nu vergeet. 

Maatwerk als virtueel asisstent

Als virtueel assistent heb ik natuurlijk mijn favoriete systemen en voorkeur, maar dat betekent niet dat die systemen voor jou ook het beste zijn. 

Aan het begin van onze samenwerking kijken we samen naar de systemen waar je al mee werkt. Ik kan mij hierop aanpassen en zal kijken welke koppelingen er mogelijk zijn en wat het beste bij jouw bedrijf en wensen past. 

Ben je helemaal overweldigd door al deze systemen en heb je geen idee wat je moet kiezen of ken je ze nog niet? Geen zorgen. Jij richt je op de inhoud en je bedrijf, ik ga op onderzoek uit en kijk wat het beste bij jou, je bedrijf en diensten past. 

Werkwijze én tarieven

Nadat je contact met mij hebt opgenomen plannen we een online gesprek in om kennis te maken. Aan de hand van jouw hulpvraag stel ik vast welke werkzaamheden nodig zijn en stel ik een vrijblijvende offerte op. Soms is een strippenkaart het handigst. Soms een vaste pakketprijs. 

Bij akkoord ga ik aan de slag. Ben je een online cursus aan het maken? Dan krijg je (bij minimale afname van de strippenkaart) gratis toegang tot mijn online cursus, waarin ik je van A tot Z leer je online cursus inhoudelijk sterk neer te zetten. Naast technisch virtueel assistent ben ik namelijk leerexpert. Jij richt je op de inhoud. Ik richt mij op de techniek.