Wil jij een online cursus maken, maar houdt de techniek je tegen?

Dit traject is jouw van A tot Z oplossing! Ik onderscheid mij in de technische support en begeleiding. 

Bij dit unieke programma zet je niet alleen jouw inhoudelijk sterke online cursus op, maar maak je ook jouw leeromgeving en ga je aan de slag met je salesfunnel. 

=

Zet jouw kennis om in een inhoudelijk sterk online leerproduct waarmee jij jezelf onderscheidt van de vele online cursussen die er te vinden zijn

=

Transformeer jezelf naar een bekwaam online lesgever

=

Zet een salesfunnel neer die gegarandeerd klanten oplevert door sterke marketingteksten te schrijven

=

Leer alles over de techniek en ontvang waar nodig persoonlijke begeleiding én technische ondersteuning (salesfunnel bouwen, leerplatform neerzetten, betaling en facturering koppelen, automatisch inloggegevens versturen)

Maak en verkoop jouw online cursus traject

Dit traject levert je dit concreet op:

=

Je hebt een online cursus  die aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep, waardoor je verkoop veel gemakkelijker gaat!

=

Je hebt jouw kennis op een inhoudelijk sterke manier in jouw online cursus gestopt. Je hebt een heldere structuur en overspoelt jouw deelnemers niet.

=

Je hebt lessen die op een juiste manier zijn opgebouwd. Je hebt geleerd hoe jouw doelgroep jouw kennis snel begrijpt, onthoudt en toepast.

=

Je hebt je salesfunnel technisch en inhoudelijk ingericht. Van weggever, tot opvolgmails & sales.

=

Je hebt een sterke salespagina gebouwd, zodat de verkoop als een trein gaat.

=

Je hebt jouw online cursus op een leeromgeving staan die geoptimaliseerd is volgens de nieuwste inzichten. Bestellingen kunnen geplaatst worden, facturen worden automatisch aangemaakt & inloggegevens worden automatisch verstuurd naar je deelnemers.

Je hoeft je niet druk te maken om de techniek. Alles is gedekt en je ontvangt technische support

Dit is wat het traject inhoudt:

Leeromgeving.

w

Vragen stellen én feedback ontvangen via een persoonlijke hulplijn.

k

Niet alleen leren, maar ook direct toepassen!

t

Technische support en ondersteuning wanneer je vastloopt. Software voor je leerplatform zit bij de prijs in.

Dit traject is heel praktisch ingericht. Je krijgt steeds een klein beetje informatie, waarna je direct aan het werk gezet wordt met jouw eigen online cursus, je salesfunnel, marketing of salespagina. Alles wat je leert ga je direct toepassen, zodat je daadwerkelijk jouw leerproduct lanceert én verkoopt. 

Je volgt het traject in je eigen tempo. Tussen de modules door zijn er integratieweken, zodat je niet overspoelt wordt met to do’s en in rustige stappen werkt. Daardoor kost dit traject je op weekbasis minder tijd, maar ga je toch aan de slag met jouw online cursus. De stappen zijn zo opgebouwd, dat je tijdens het traject al werkt aan je marketing en potentiële deelnemers verzamelt. Daardoor kun je alvast geld verdienen, voordat je hele cursus klaar is. 

Dit traject is uniek, omdat je niet aan je lot overgelaten wordt maar persoonlijke begeleiding ontvangt wanneer je vastloopt. Bijvoorbeeld bij de techniek. 

Dit traject is geschikt voor iedereen die praktisch en toepassingsgericht ingesteld is. 

Dit zijn de modules uit het traject:

1. Jouw kern

Een online training/cursus moet voor jou werken in plaats van tegen jou. In deze module bepaal je aan welke voorwaarden jouw leerproduct moet voldoen.

2. Jouw ideale deelnemer

Jouw online training moet naadloos aansluiten bij de verlangens en verwachtingen van je doelgroep, zodat jouw online training gaat verkopen als een trein. Na deze module heb je een stevig fundament voor jouw training & marketing. 

3. De leerroute

Jouw online training heeft een duidelijke structuur en opbouw nodig, zodat jij jouw deelnemers niet overspoelt, ze jou begrijpen én het overzicht niet verliezen. In deze module zet je een ijzersterke structuur van jouw online training neer.

4. Inhoudelijk sterke lessen maken deel 1

Online kennis overbrengen is niet iets wat je zomaar doet. In deze module krijg je kennis en inzichten over:
– het leerproces in de hersenen van jouw deelnemers
– verschillende manieren van kennisoverdracht

5. Inhoudelijk sterke lessen maken deel 2

Om ervoor te zorgen dat jouw deelnemers je begrijpen en jouw kennis toepassen is meer nodig dan alleen een video, tekst of werkboek in een les zetten. In deze module leer je hoe je lessen op de juiste manier opbouwt én hoe jouw deelnemers het allerbeste leren!

6. Weggever maken voor je salesfunnel

Om potentiële deelnemers aan te trekken en in je salesfunnel te krijgen heb je een weggever nodig. In deze module ga je een inhoudelijk sterke weggever maken die naadloos aansluit bij jou online training/cursus. 

7. Converterende webpagina's

Tijd voor het technische gedeelte. Na deze module heb je een salespgaina & inschrijfpagina (opt-in) voor je weggever gebouwd en gevuld met inhoudelijk sterke salesteksten. 

8. Salesfunnel bouwen in Mailblue (e-mailopvolging)

Potentiële deelnemers worden na het downloaden van jouw weggever opgevolgd met e-mail. Dit stel je in deze stap in in Mailblue met stap voor stap tutorials waarin alles voorgedaan wordt. Ook schrijf je inhoudelijk sterke e-mails.

9. Koppelingen maken

Alle technische systemen moet aan elkaar gekoppeld worden. Aan de hand van technische stap voor stap tutorials regel je dit in deze module. Loop je vast, dan help ik je.

Bonus 1: Learndash licentie + videotraining 'Bouw je eigen leerplatform' t.w.v. €478,-

Bonus: Na deze videotraining heb je en leerplatform dat volledig geoptimaliseerd is op zoveel mogelijk verkoop en gebruiksvriendelijkheid. Je ontvangt templates en duidelijke stap voor stap tutorials. Alles wordt voorgedaan en jij hoeft het alleen maar na te doen. Het systeem werkt perfect samen met de rest uit het traject en zorgt ervoor dat jij betalingen ontvangt, automatisch facturen verzendt én automatisch inloggegevens naar jouw deelnemers verstuurd. 

Bonus 2: Facebook Adverteren t.w.v. €259,-

Om potentiële deelnemers aan te trekken kun je natuurlijk Sociale media en je huidige netwerk gebruiken. Maar om je bereik te vergroten en in een snellere stroom te komen, is adverteren op Facebook aan te raden. In deze bonus zet je jouw advertentie op. 

Support: technisch & inhoudelijk

Je hebt niets aan een traject als je aan je lot overgelaten wordt. Daarom ontvang je tijdens het traject een jaar lang support. Je kunt via een persoonlijke lijn vragen stellen, feedback ontvangen & hulp inschakelen wanneer je vastloopt bij de techniek. Waar nodig wordt er live met je meegekeken, zodat je zeker weet dat alles technisch goed staat of om je op weg te helpen. Je staat er niet alleen voor. Samen zorgen we ervoor dat jij alles uit het traject hebt gehaald wat erin zit.

Samenwerking met deze professionals:

Om jou zo goed mogelijk te helpen heb ik voor dit traject een aantal professionals ingeschakeld die in het traject lessen verzorgen binnen hun vakgebied. Zo krijg jij meerdere professionals voor één prijs!

 

Anouk Boering

Anouk Boering is businesscoach (Go-Focus) en gespecialiseerd in Kernwaarden. Anouk heeft samen met mij module 1 ontwikkeld, zodat jij een online training/cursus hebt die voor jou dient.

Anouk Plantinga

Anouk Plantinga

Anouk Plantinga (Anoukplantinga.com) is tekstschrijver en helpt jou met inhoudelijk sterke teksten voor op jouw webpagina’s.

Wat levert dit traject jou op?

Na het volgen van dit traject heb jij een inhoudelijk sterke online cursus waarmee jij je onderscheidt. Je verkoopt jouw leerproduct automatisch via je salesfunnel, waardoor jij een passieve inkomstenstroom hebt. Doordat je leerproduct online staat en op elk gewenst moment van de dag en overal ter wereld gevolgd kan worden, is het bereik van jouw onderneming enorm vergroot en ben je niet afhankelijk van het ‘uurtje-factuurtje’ verdienmodel. Je agenda is leger en je hebt meer vrijheid.

Zie je het al voor je?

‘Dat we tegenwoordig zoveel online kunnen geeft vrijheid. Laten we er samen voor zorgen dat de lessen inhoudelijk ook sterk in elkaar zitten’

Hi, ik ben Lisanne en ik geloof in de kracht van een online cursus. Maar dan wel op de juiste manier.

Ik merkte al snel dat ik van een te volle agenda of een fulltime baan druk werd in mijn hoofd. Ik voelde mij opgesloten. Ik had twee jaar fulltime als operatieassistent gewerkt en was daarna geswitcht naar het lesgeven. Voor de klas, trainingen & workshops.

Toen besloot ik te gaan ondernemen. Ik kreeg meer vrijheid, maar ik had iedere maand dezelfde struggle: of ik werkte keihard om genoeg omzet te draaien of ik nam rust en de omzet liep terug.

Daarnaast viel het mij op dat de ondernemerswereld overspoeld werd met online cursussen die inhoudelijk niet sterk in elkaar zaten. Kennis werd niet goed overgebracht en  deelnemers waren niet tevreden, omdat een online cursus saai was, niet goed in elkaar zat, ze de kennis niet begrepen, etc.

Ik besloot dat dit anders moest. Ik geloof heilig in online cursussen, maar dan wel op de juiste manier. Ik besloot al mijn kennis en ervaring in dit traject te stoppen en te bundelen met mijn passie en ervaring op het gebied van online techniek.

Het werd mijn missie om ervoor te zorgen dat jij een online cursus hebt die inhoudelijk sterk in elkaar zit, waarmee jij je onderscheidt en die je passief kunt verkopen waarbij de techniek voor jou werkt. 

Dit is uiteindelijk wat je allemaal krijgt:

R

Toegang voor onbepaalde tijd tot de academy met de 9 modules t.w.v. €2999,-

R

Een jaar lang support voor de inhoud & techniek t.w.v. €999,-

R

Bonus: Een succesvolle advertentie opzetten t.w.v. €259,-

R

Bonus videotraining ‘Bouw je eigen leerplatform’ t.w.v. €349,-

R

Learndash licentie t.w.v. €129,- (1 jaar geldig)

Totale waarde: €4735,-

Nu beschikbaar voor 499 of 250 euro per maand (excl. btw)
(3 of 6 maandelijkse termijnen)

(Of betaal in één keer 1497,- excl. btw)

De prijs gaat binnenkort omhoog

Voor wie is het?

Het is WEL voor jou als…

R

Je weet wat jouw expertise is en er helemaal klaar voor bent om no mattter what die online cursus neer te gaan zetten!

R

Je hebt een praktische en resultaatgerichte houding. Ik ben to the point en resultaatgericht. Dat zie je terug in de lessen.

R

Je wilt met jouw kennis en expertise mensen helpen en dingen leren.

Het is NIET voor jou als…

Q

Je niet praktisch en doelgericht/resultaatgericht ingesteld bent. Mijn aanpak is praktisch en doelgericht en dat moet bij je passen.

Q

Je graag een video kijkt, wat tekst leest en daarna de les wilt afvinken om door te gaan naar de volgende zonder toe te passen.

Q

Je geen inhoudelijke sterke cursus wilt en zelf wel een aantal videootjes wilt gaan opnemen.

Q

Je niet open staat voor feedback

Wat gebeurt er als je je aanmeldt?

STAP 1

Na aanmelding ontvang je een mail met inloggegevens en de URL. Ook ontvang je een factuur. 

STAP 2

Na inloggen kun je direct beginnen. Per week wordt er een nieuwe module vrijgegeven.

STAP 3

Je stuurt en mail en ontvang je licentiecode voor Learndash nog diezelfde week. 

Wanneer kan ik starten?

Na je aanmelding ontvang je vrijwel direct inloggegevens en een welkomsmail. Je krijgt direct toegang tot de bonustraining ‘Bouw je eigen leerplatform’ én kunt direct aan de slag met de eerste module. Daarna komt iedere week (behalve in de integratieweken) een module vrij op maandag. 

Ik heb het geld op dit moment niet

Misschien denk jij nu: ‘Ik heb het geld op dit moment niet. Ik kom later terug of ga het zelf nog even proberen’. Besef dat je als ondernemer juist andersom moet denken. 

Investeren hoort bij het ondernemerschap. We zijn opgevoed in een maatschappij waarbij je pas ‘mag’ uitgeven zodra je het geld hebt. Maar stel je eens voor:

Je besluit morgen op de markt te gaan staan en groenten te verkopen. Dan moet je eerst investeren in groenten. Je kunt niet zonder groenten op de markt gaan staan. 

Ondernemen is andersom denken. Eerst investeren, dan pas verdienen. 

In dit traject zijn de stappen zo ingericht, dat je zo snel mogelijk kunt gaan verkopen, zodat je jouw investering zo snel mogelijk terug verdiend. En ik (en mijn professionals) helpen je hierbij. 

Hoeveel tijd kost het mij?

Hoewel dit volledig afhankelijk is van jouw eigen tempo en de tijd die je ervoor vrij plant, is het mogelijk om dit traject binnen vier maanden af te ronden. Door de ruime integratieweken (zitten bij de vier maanden ingerekend) krijg jij écht de tijd om op een rustig tempo, stapje voor stapje te werken aan de to do’s. 

Tijd is kostbaar en we hebben het vaak allemaal druk. Door ruimer de tijd te nemen en integratieweken in te lassen heb je misschien niet volgende week jouw online cursus klaar, maar werk je wel stapje voor stapje naar dit doel toe. 

Daarnaast heb je 1 jaar recht op support. Dat betekent dat je er dus ook zeker langer de tijd voor kunt nemen. 

 

Ik weet niet of dit de juiste tijd is. Kan ik niet beter wachten?

Tja, wanneer is het wel de juiste tijd? We zijn van nature geneigd om excuses te bedenken en uit te stellen: eerst nog even dit, dan nog even dat. Vraag jezelf eens af wat nu écht jouw verlangen is. Wil jij je bereik vergroten, een passieve inkomstenstroom toevoegen aan jouw bedrijf en niet meer afhankelijk zijn van uurtje factuurtje of offline verdienmodellen? Is het je dat dan waard om dit te blijven uitstellen?

Kan ik ook in termijnen betalen?

Je kunt in termijnen betalen, zodat de investering mooi gespreid is en de drempel om in te stappen lager is. 

Kan ik de BTW terugvragen?

Als je een BTW-nummer hebt, kun je de BTW terugvragen. Zowel bij betaling in één keer als bij de drie- en zes maandelijkse termijnen. 

Hoe lang krijg ik toegang?

Je ontvang 1 jaar support en technische ondersteuning. Je hebt voor onbepaalde tijd toegang tot de academy. Lukt het dus niet om alles af te ronden binnen een jaar, dan kun je gewoon verder. 

Ik twijfel...

Ik mail of bel graag met jou, zodat we jouw twijfels weg kunnen nemen en vrijblijvend kunnen kijken of dit bij jou past. Je mag mij mailen op contact@ownyourgoals.nl

Dan is het nu tijd om een keuze te maken: 

Ik weet zeker dat jij d.m.v dit traject een inhoudelijk sterke online cursus neerzet waarmee jij je onderscheidt. Ik weet ook zeker dat jij dat leerproduct gaat verkopen.

Is het traject onverhoopt toch niet wat je wilde?

Dan kun je binnen 14 dagen gebruik maken van de niet goed = geld terug garantie. Let op: je kunt gebruik maken van deze garantie als je je in die 14 dagen wel hebt ingezet, de bijbehorende opdrachten hebt gemaakt en gebruik hebt gemaakt van de 24/5 support en hulp om deze opdrachten te voorzien van feedback. Het is niet de bedoeling dat je deze garantie inzet om even rond te kijken en het traject dan op te zeggen omdat je het niet (meer) kunt betalen of toch geen tijd hebt. 

Resultaten van eerdere klanten die hun verlangens waarmaakten

& zonder enige technische kennis hun online cursus/training m.b.v de bonustraining succesvol lanceerden: