Zet in één maand jouw inhoudelijk sterke online training neer

…. en schaal je bedrijf oneindig op, bereik meer mensen, werk minder 1 op 1 en creëer een passief inkomen!

=

Zet jouw kennis om in een inhoudelijk sterk online leerproduct waarmee jij jezelf onderscheidt van de vele online trainingen die er te vinden zijn

=

Transformeer jezelf naar een bekwaam online lesgever

=

Ontdek de 3 geheimen die ervoor zorgen dat jouw deelnemers jouw online training  wél gaan afmaken, gemotiveerd blijven én je aanbevelen bij anderen. Hallo nieuwe klanten!

=

Zet de inhoud van jouw online training inhoudelijk sterk op & voorkom dat je jouw deelnemers overspoelt met informatie 

=

Schaf de training eenmalig aan voor een no-brainer prijs en gebruik de training iedere keer opnieuw bij elk online product dat je gaat maken.

Lisanne de Vries stappenplan training maken

Wil je meer vrijheid? Niet meer afhankelijk zijn van uurtje factuurtje en jouw offline diensten?

Je begint een onderneming, omdat je jouw kennis en expertise wilt overdragen.

Je werkt keihard, je maakt veel uren, maar je tijd en plek is maar beperkt.

De meeste ondernemers verdienen niet of nauwelijks zodra de opdrachten teruglopen. 

Ga je op vakantie? Kun je niet naar een beurs? Valt een opdracht af? Ben je ziek? Heb je geen tijd omdat je druk bent met je gezin?

Dan verdien je niets. 

De C* crisis van afgelopen 1,5 jaar heeft dit nog eens pijnlijk duidelijk gemaakt: de ondernemers zonder online verdienmodel zijn kei-hard getroffen!

De angst en onzekerheid is enorm en je krabbelt net weer wat op. Dit nooit weer!

Je bent klaar voor de stap naar een online verdienmodel. 

Oftewel: je bent er klaar voor om een online training te gaan maken!

Dit is wat een online training jou oplevert:

=

Een online inkomstenstroom die niet afhankelijk is van wat er offline gebeurt

=

Meer klanten en omzet

=

Een legere agenda, meer vrijheid

Deze e-course levert je dit concreet op:

=

Je hebt een online training  die aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep, waardoor je verkoop veel gemakkelijker gaat!

=

Je hebt jouw kennis op een inhoudelijk sterke manier in jouw online training gestopt. Je hebt een heldere structuur en overspoelt jouw deelnemers niet.

=

Je hebt de modules en lessen vormgegeven. Je hebt jouw kennis op de juiste manier verdeeld over de training.

=

Je hebt lessen die op een juiste manier zijn opgebouwd. Je hebt geleerd hoe jouw doelgroep jouw kennis snel begrijpt, onthoudt en toepast.

=

Je weet precies welke tools je kunt gebruiken bij het maken van lessen, waardoor het maken van lessen, video’s en schermopnames in een handomdraai gemaakt zijn. 

=

Je hebt werkboeken gemaakt die ook online ingevuld kunnen worden.

Kortom, over een maand staat jouw online training en kun je van start met de verkoop! 

Dit is wat de e-course inhoudt:

Leeromgeving

w

Vragen stellen én feedback ontvangen in een besloten community

k

Niet alleen leren, maar ook direct toepassen!

Deze e-course is heel praktisch ingericht. Je krijgt steeds een klein beetje informatie, waarna je direct aan het werk gezet wordt met jouw eigen online training. Alles wat je leert ga je direct toepassen, zodat je na één maand jouw online training hebt staan.

Je kunt de e-course op je eigen tempo volgen. Red je het niet binnen een maand? Geen probleem. Dan doe je er iets langer over. Geen tijd hebben is geen excuus meer. Als je die online training écht wilt, dan begin je er liever vandaag dan morgen aan. Besef jezelf: je kunt er beter aan beginnen en het stapje voor stapje doen, dan helemaal niets doen. 

Deze e-course is geschikt voor de creatieve- en educatieve ondernemer die praktisch en toepassingsgericht ingesteld is. 

Dit zijn de modules & lessen in de e-course:

1. Jouw ideale deelnemer

Stap 1: Jouw online training moet naadloos aansluiten bij de verlangens en verwachtingen van je doelgroep, zodat jouw online training gaat verkopen als een trein.

1.1 De drie v’s methode
1.2 Jouw ideale deelnemer opstellen

P.S: heb je de all-in online training kit gekocht? Deze e-course gaat veel dieper in op de stappen, maar je kunt wel een bedrag terug krijgen als je deze e-course aanschaft. Log daarvoor even in op mijn academy en kijk onder les 2.1 in de All-in online training kit.

2. De leerroute

Stap 2: Jouw online training heeft een duidelijke structuur en opbouw nodig, zodat jij jouw deelnemers niet overspoelt, ze jou begrijpen én het overzicht niet verliezen. In deze module zet je een ijzersterke structuur van jouw online training neer.

2.1 De leerroute (structuur) van een training
2.2 Het resultaat (einddoel) voor jouw deelnemers opstellen
2.3 Welke kennis heb jij in huis?
2.4 De structuur van jouw eigen training opzetten

3. Lessen maken

Stap 3: Om ervoor te zorgen dat jouw deelnemers je begrijpen en jouw kennis toepassen is meer nodig dan alleen een video, tekst of werkboek in een les zetten. In deze module leer je hoe je lessen op de juiste manier opbouwt én hoe jouw deelnemers het allerbeste leren!

3.1 De voorbereiding van jouw les
3.2 De opbouw van een les
3.3 Het script van jouw training maken
3.4 Kennisoverdracht: hoe leren deelnemers het allerbeste online?

i

4. Werkboeken

Je wilt geen tijd kwijt zijn aan het design van je werkboek of het uitzoeken van hoe je mooie infographics kunt maken. In deze module ontvang je van mij templates, maak je werkboeken én zorg je ervoor dat die werkboeken online invulbaar zijn.

4.1 Werkboeken maken in Canva
4.2 Templates werkboeken
4.3 Werkboek online invulbaar maken

Bonus 1: Tools & Software t.w.v. €69,-

Bonus: Maak je lessen, dan heb je tools & software nodig. In deze bonus kijken we naar: camera, audio, videobewerking, schermopnames en meer, zodat jij geen tijd kwijt bent aan het zelf uitzoeken.

Bonus 2: feedback & vragen stellen t.w.v. €99,-

Bonus: Tijdens het volgen van een online training kan het voorkomen dat je toch nog met vragen blijft zitten. In een besloten community kun je jouw vraag altijd stellen of je opdracht delen, zodat ik je van feedback kan voorzien. 

Werken aan een laptop, header.

Vraag jezelf eens af:

Je hebt een online training, waarmee je jouw bereik vergroot en een passieve inkomstenstroom creëert – Is je dat dan eenmalig 517 euro 147 euro waard?

Je hebt een inhoudelijk sterke online training, waardoor jouw deelnemers mega enthousiast zijn, je training aanraden en jij je onderscheidt van alle andere online trainingen – Is je dat dan eenmalig 517 euro 147 euro waard?

Denk er maar eens over na. Hoeveel trainingen moet je verkopen om de investering terug te verdienen?

Stappenplan online training maken

‘Maar (online) kennis delen is toch niet zo moeilijk?’

Little did I know… 

Ik ben Lisanne en ik heb al meer dan 4000+ uur ervaring in lesgeven en kennis. Zowel online als offline met allerlei doelgroepen. 

Ik ben een gedreven lesgever in hart en nieren met een duidelijke missie: alleen nog maar inhoudelijk sterke online trainingen! Trainingen met enkel een standaard video en tekst zijn verleden tijd. Het is tijd om jouw deelnemers te activeren, motiveren en naar een next level te brengen. Jij wilt mega enthousiaste deelnemers, die jouw online training gaan aanraden bij anderen. Jij wilt een online training waarmee jij je kunt gaan onderscheiden!

Op mijn 15e begon ik al met lesgeven en ik kon er maar niet genoeg van krijgen. Wel trapte ik in elke valkuil. Bij kennis delen kwam namelijk veel meer kijken dan ik van te voren had bedacht. 

Gelukkig leerde ik stap voor stap hoe het wel moest. Hoe je een goed lesprogramma opzet en je deelnemers stapje voor stapje naar het einddoel/resultaat begeleidt. Die kennis heb ik gebundeld in deze e-course. 

Door de cursus van ‘Starten met jouw training’ van Lisanne stap voor stap te volgen, kreeg mijn eigen online training steeds meer vorm. De duidelijke uitleg, de opdrachten en het werkboek gaven veel inzicht en richtlijnen.

Aan het eind van de cursus heb je je hele opbouw van A tot Z duidelijk staan.

Eigenlijk was de info zo duidelijk uitgelegd, dat ik weinig vragen had, maar die keren dat ik Lisanne iets vroeg over de cursus, was ze snel behulpzaam en kon ik weer verder. Een aanrader dus!

Marije Krajenbrink

Gewichtsconsulent, Instagram: @gewichtbeheersingnu

Totale waarde e-course ‘Kickstart jouw online training’: 349,-

Totale waarde bonus Tools & Software 69,-
Totale waarde bonus feedback & vragen stellen 99,-

Totale waarde 517,-

Nu niet 517, maar 147,-

Na het doornemen van Lisanne’s eerdere E-book wist ik : ‘Werk aan de winkel’… Ik was in gedachten al een tijdje bezig met een online training maken. Maar hoe dan? Behalve alle praktische zaken die nodig zijn zoals een platform, video’s opnemen, doelgroep kiezen en bekendheid geven aan mijn product, is het allerbelangrijkste van de cursus natuurlijk de inhoud.

Wat ik vooral erg duidelijk vond was de uitleg over HOE je nu mensen iets leert. Denk daarbij aan de verschillende vormen van kennis delen, maar ook hoe leg je nu iets uit? Daarnaast kreeg je templates voor je werkboek en leerde je hoe je deze invulbaar kunt maken.

Het contact bij vragen of feedback verliep soepel en snel. 

Margot de Boer

Webdesigner

Voor wie is het?

Het is WEL voor jou als…

=

Je weet wat jouw expertise is en er helemaal klaar voor bent om no mattter what die online training neer te gaan zetten!

=

Je de opgedane kennis direct wilt implementeren, zodat je daadwerkelijk die online training maakt!

R

Jij aan de slag wilt met een inhoudelijk sterke training en zeker wilt weten dat jouw deelnemers écht iets leren van jouw training. 

Het is NIET voor jou als…

Q

Je niet praktisch en doelgericht/resultaatgericht ingesteld bent. Mijn aanpak is praktisch en doelgericht en dat moet bij je passen. 

Q

Je geen inhoudelijke sterke online training wilt en van plan bent zelf een aantal videootjes op te nemen.

Q

Je niet open staat voor feedback.

Wat krijg je?

=

Direct toegang tot de online leeromgeving met de modules, interactieve videoworkshops, het printbare werkboek (ook online in te vullen) en de bonussen.

=

Toegang tot de community, zodat je opdrachten kunt delen, feedback kunt ontvangen (van mij) en samen kunt brainstormen. 

=

Ik kijk en denk met jou mee via de community. Daar kun je jouw vragen stellen.

=

Toegang zolang de training online staat. Als ik besluit ‘Kickstart jouw online training’ niet meer aan te bieden krijg je drie maanden van te voren een waarschuwing.

Wat gebeurt er als je je aanmeldt?

STAP 1

Na aanmelding ontvang je een mail met inloggegevens en de URL. Ook ontvang je een factuur. 

STAP 2

Na inloggen kun je direct beginnen. In het eerste filmpje maak ik je wegwijs door het programma en de community. 

STAP 3

Je stelt jezelf voor in de community en start met les 1!
Wanneer start de training?

Het training start direct! Na je aanmelding ontvang je vrijwel direct inloggegevens en een welkomsmail.

Hoeveel tijd kost het mij?

Hoewel dit volledig afhankelijk is van jouw eigen tempo, zal de training je ongeveer een maand kosten. Dan heb je de complete opzet van jouw training staan.

Ik weet niet of dit de juiste tijd is. Kan ik niet beter wachten?

Tja, wanneer is het wel de juiste tijd? Wil jij vandaag nog starten met meer vrijheid? Minder 1 op 1 werken? Wil jij meer mensen gaan helpen, zonder dat jij een volle agenda hebt? Dan is het tijd om actie te ondernemen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Voor deze prijs heb ik besloten dat het niet mogelijk is om in termijnen te betalen. 

Kan ik de BTW terugvragen?
Als je ingeschreven staat bij de KvK en een BTW-nummer hebt, kan je de BTW terugvragen.
Hoe lang krijg ik toegang tot de training?

Toegang zolang het programma online staat. Als ik besluit ‘Kickstart jouw online training’ niet meer aan te bieden krijg je drie maanden van te voren een mail.

Ik twijfel...

Ik mail graag met jou, zodat we jouw twijfels weg kunnen nemen. Je mag mij mailen op contact@ownyourgoals.nl

Oh. Voor wie is het niet?

Het is niet voor jou als: Je graag een video kijkt, wat tekst leest en daarna de les wilt afvinken om door te gaan naar de volgende of je liever geen feedback ontvangt. 

Maak jij vandaag nog die kickstart of ga je nog even door met twijfelen en uitstellen?