Zet in één maand jouw eigen online training neer

…. en schaal je bedrijf oneindig op, werk minder 1 op 1, verdien een passief inkomen of help ein-de-lijk mensen op een goede manier met jouw expertise

=

Zet een inhoudelijk sterke online training neer en ontdek hoe je op een goede manier anderen iets kunt leren.

=

Ontdek hoe jij een online training maakt waarmee jij een ander écht kan helpen.

=

Niet alleen leren, maar ook direct doen! Jij kunt in één maand jouw eigen online training hebben staan.

=

Geen gehaast, niet het gevoel dat je achterop raakt. De online training volg je in je eigen tijd.

=

Schaf de training eenmalig aan voor een no-brainer prijs en gebruik de training iedere keer opnieuw bij elk online product dat je gaat maken.

Lisanne de Vries stappenplan training maken

‘Ben ik wel waardevol genoeg voor mijn deelnemers?’

Jij wilt meer vrijheid. Je wilt minder 1 op 1 werken of je wilt juist meer mensen helpen met jouw kennis, maar hebt simpelweg niet meer ruimte in je agenda. 

Allemaal redenen waarvoor een online training enorm geschikt is. Het plan en het idee is er. Maar dan? Je voelt dat je enorm veel waarde te bieden hebt en het verschil kan maken voor een ander. Maar hoe breng je die kennis nu op de juiste manier over? Gaat je training wel waardevol genoeg zijn? Gaan je deelnemers wel écht iets leren van jouw training? En nog belangrijker: ga je die training wel verkopen?

In deze training help ik jou in één maand om van A tot Z jouw eigen online training op te zetten. Na deze maand heb jij de complete opzet van jouw training gemaakt en ben je gestart met het maken van lessen.

 

Na deze training:

=

Weet jij zeker dat je een online training hebt gemaakt vanuit de behoeften van je doelgroep. Je hoeft niet bang te zijn dat er geen markt is voor jouw training.

=

Heb jij de juiste kennis in jouw training gestopt. Je weet dus exact op welke kennis jouw deelnemers zitten te wachten en welke kennis jij dus in jouw training moet behandelen.

=

Heb jij op een goede manier jouw kennis verdeeld over modules en lessen, waardoor jij zeker weet dat jouw deelnemers niet overspoeld worden en op een rustig tempo alles van jou kunnen leren. Je hoeft niet bang te zijn dat jouw deelnemers niet genoeg leren of je niet begrijpen. 

=

Kun jij lessen maken die op een juiste manier zijn opgebouwd, waardoor jouw deelnemers het maximale uit jouw training kunnen halen. 

=

Heb jij ontdekt welke tools je kunt gebruiken bij het maken van lessen, waardoor het maken van lessen, video’s en schermopnames in een handomdraai gemaakt zijn. Ook heb jij templates voor een werkboek/E-book.

=

BONUS:

And last but nog least: na deze training hoef jij niet meer te piekeren over alle tools die je nodig hebt. Die tools behandel ik met je in een video.

Kortom, over een maand staat de opzet van jouw training en heb je alle kennis in huis om aan de slag te gaan met de lessen

‘Starten met jouw training’

Ik heb voor jou deze training gemaakt. Een training waarin je in één maand de complete basis van jouw eigen online training neerzet. Inclusief alle vaardigheden om goed les te geven. In drie modules gaan we aan de slag met de structuur en het raamwerk van jouw training. We gaan een stevig fundament leggen. Een basis waarop je kunt bouwen. We gaan aan de slag met het uitstippelen van een inhoudelijk sterke leerroute die jouw toekomstige deelnemers gaan afleggen. En we gaan aan de slag met de lessen.

Nu hoor ik je denken: ‘Je hebt gelijk. Ik ga aan de slag met de inhoud en het zelf nog wel even proberen’

Dan wil ik je een eerlijke vraag stellen: Wat heeft het ‘zelf proberen’ je tot nu toe opgeleverd? Of eigenlijk: Wat zou je tegen jouw eigen klanten zeggen als ze het zelf willen gaan proberen in plaats van jouw hulp in te schakelen? Welk resultaat zouden die klanten zonder jouw hulp behalen?

Ik ken mijn doelgroep en ik zie helaas vaak trainingen die inhoudelijk veel sterker kunnen. Trainingen waarbij de deelnemers niet optimaal kunnen leren en minder resultaten boeken, omdat ze niet op de juiste manier zijn opgezet.

Werken aan een laptop, header.

Vraag jezelf eens af:

Als je na deze training een eigen online training hebt, waardoor je meer vrijheid hebt en je doelen kunt gaan bereiken – Is je dat dan eenmalig 349 euro 149 euro waard?

Als deze training ervoor zorgt dat jij over één maand de basis van jouw training hebt staan en je aan de slag kunt met de verkoop – Is je dat dan eenmalig 349 euro 149 euro waard?

Als deze training je leert hoe je vanuit de verlangens van jouw doelgroep een training maakt, waardoor je zeker weet dat er markt voor is – Is je dat dan eenmalig 349 euro 149 euro waard?

Of eigenlijk: je hoeft je eigen training maar 3x te verkopen voor 50 euro en je hebt de investering er al uit. 

Module 1: Jouw doelgroep

Een mini-onderzoekje naar jouw doelgroep staat centraal. Deze stap is ontzettend belangrijk en wordt vaak vergeten met als resultaat dat trainingen niet helemaal lekker aansluiten bij wat je doelgroep zoekt.

In deze module zit een masterclass over het bepalen van jouw doelgroep. Daarna krijg je een uitgebreide opdracht om een mini-onderzoekje uit te voeren.

Resultaat: na deze module ken je jouw doelgroep door en door en kun je de training die jij gaat maken naadloos laten aansluiten op jouw doelgroep.

 

 

Module 2: De training vormgeven | structuur training

In deze module stippelen we de leerroute van jouw deelnemers uit middels een interactieve videoworkshop. We bepalen het einddoel en de stappen die ze daarvoor moeten zetten. We maken als het ware een soort routekaart die jouw deelnemers gaan afleggen. 

Resultaat: de opzet van jouw online training staat en je kunt goede doelen opstellen.

 

Module 3: Training vormgeven | lessen maken

In deze module leg ik jou aan de hand van voorbeelden uit hoe je een goede les maakt waar je deelnemers écht iets aan hebben. Daarnaast hebben we het over een stukje didactiek (hoe leg je uit, hoe leer je iemand iets) en we gaan kijken naar de verschillende content vormen die je kunt inzetten in een training. Wanneer zet je bijvoorbeeld video in? Wanneer kun je het beste tekst inzetten?

Resultaat: je hebt na deze module je eerste les gemaakt en kunt zelfstandig de andere lessen maken aan de hand van je lesplan.

 

Module 4: Training vormgeven | werkboeken maken

Aan de hand van een tutorial leer je de basis van Canva (een tool om werkboeken mee te maken). Ook ontvang je templates en leer je hoe je de werkboeken invulbaar maakt.

Resultaat: je kunt zelf werkboeken maken in Canva voor jouw training.

 

BONUS: Tools, programma's en software voor het maken van je video's en lessen

In een video leg ik uit welke tools, programma’s en software je nodig hebt voor het maken van lessen. Denk aan: schermopname, video, afbeeldingen, etc. De meeste tools zijn gratis en heb ik uitvoerig getest. 

 

Ralf-Lisanne

‘Maar (online) kennis delen is toch niet zo moeilijk?’

Little did I know… 

Ik ben Lisanne en ik heb al meer dan 4000+ uur ervaring in lesgeven en kennis. Zowel online als offline met allerlei doelgroepen. 

Ik ben een gedreven lesgever in hart en nieren met een duidelijke missie: alleen nog maar inhoudelijk sterke online trainingen! Trainingen met enkel een standaard video en tekst zijn verleden tijd. Het is tijd om jouw deelnemers te activeren, motiveren en naar een next level te brengen.

Op mijn 15e begon ik al met lesgeven en ik kon er maar niet genoeg van krijgen. Wel trapte ik in elke valkuil. Bij kennis delen kwam namelijk veel meer kijken dan ik van te voren had bedacht. 

Gelukkig leerde ik stap voor stap hoe het wel moest. Hoe je een goed lesprogramma opzet en je deelnemers stapje voor stapje naar het einddoel/resultaat begeleidt. Die kennis heb ik gebundeld in deze e-course. 

Door de cursus van ‘Starten met jouw training’ van Lisanne stap voor stap te volgen, kreeg mijn eigen online training steeds meer vorm. De duidelijke uitleg, de opdrachten en het werkboek gaven veel inzicht en richtlijnen.

Aan het eind van de cursus heb je je hele opbouw van A tot Z duidelijk staan, en heb je de eerste les gemaakt. Je hebt dan alles in huis om je cursus zelf helemaal af te maken.

Eigenlijk was de info zo duidelijk uitgelegd, dat ik weinig vragen had, maar die keren dat ik Lisanne iets vroeg over de cursus, was ze snel behulpzaam en kon ik weer verder. Een aanrader dus!

Marije Krajenbrink

Gewichtsconsulent, Instagram: @gewichtbeheersingnu

Totale waarde e-course ‘Starten met jouw training’:
€ 349,-.
Nu niet € 349, maar €149,-

 

Totale investering: € 149,-

Na het doornemen van Lisanne’s eerdere E-book wist ik : ‘Werk aan de winkel’… Ik was in gedachten al een tijdje bezig met een online training maken. Maar hoe dan? Behalve alle praktische zaken die nodig zijn zoals een platform, video’s opnemen, doelgroep kiezen en bekendheid geven aan mijn product, is het allerbelangrijkste van de cursus natuurlijk de inhoud.

Wat ik vooral erg duidelijk vond was de uitleg over HOE je nu mensen iets leert. Denk daarbij aan de verschillende vormen van kennis delen, maar ook hoe leg je nu iets uit? Daarnaast kreeg je templates voor je E-book/werkboek en leerde je hoe je deze invulbaar kunt maken.

Het contact bij vragen of feedback verliep soepel en snel. 

Margot de Boer

Webdesigner

Voor wie is het?

Het is WEL voor jou als…

R

Je de opgedane kennis direct wilt implementeren, zodat je daadwerkelijk na een maand de opzet van jouw training hebt staan. 

R

Jij aan de slag wilt met een inhoudelijk sterke training en zeker wilt weten dat jouw deelnemers straks écht iets gaan leren van jouw training. 

R
Je gemotiveerd aan de slag wilt gaan met verschillende werkvormen (zowel online als op papier)

Het is NIET voor jou als…

Q
Je graag een video kijkt, wat tekst leest en daarna de les wilt afvinken om door te gaan naar de volgende.
Q

Je geen inhoudelijke sterke training wilt en zelf wel een aantal videootjes wilt gaan opnemen. 

Q
Je niet open staat voor feedback

Wat krijg je?

=

Direct toegang tot de online leeromgeving met de modules, interactieve videoworkshops, het printbare werkboek (ook online in te vullen) en de bonussen.

=
Het leerplatform werkt ook prima op de telefoon.
=

Toegang tot de community (op Facebook), zodat je met andere deelnemers aan de training kunt werken, opdrachten kunt delen, feedback kunt ontvangen van mij en de andere deelenemers en samen kunt brainstormen.

=
Ik kijk en denk met jou mee via de community. Daar kun je je vragen stellen.
=

Toegang zolang de training online staat. Als ik besluit ‘Starten met jouw training’ niet meer aan te bieden krijg je drie maanden van te voren een waarschuwing.

Online leeromgeving ownyourgoals

Wat gebeurt er als je je aanmeldt?

STAP 1

Na aanmelding ontvang je een mail met inloggegevens en de URL. Ook ontvang je een factuur. 

STAP 2

Na inloggen kun je direct beginnen. In het eerste filmpje maak ik je wegwijs door het programma en de community. 

STAP 3

Je stelt jezelf voor in de community en start met les 1!
Wanneer start het de training?

Het training start direct! Na je aanmelding ontvang je vrijwel direct inloggegevens en een welkomsmail.

Hoeveel tijd kost het mij?

Hoewel dit volledig afhankelijk is van jouw eigen tempo, zal de training je ongeveer een maand kosten. Dan heb je de complete opzet van jouw training staan, heb je alvast één les gemaakt en heb je alle kennis en kunde om zelf de andere lessen te maken. 

Ik weet niet of dit de juiste tijd is. Kan ik niet beter wachten?

Tja, wanneer is het wel de juiste tijd? Wil jij vandaag nog starten met meer vrijheid? Minder 1 op 1 werken? Wil jij meer mensen gaan helpen, zonder dat jij een volle agenda hebt? Dan is het tijd om actie te ondernemen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Voor deze prijs heb ik besloten dat het niet mogelijk is om in termijnen te betalen. 

Kan ik het programma fiscaal aftrekken?
Als je ingeschreven staat bij de KvK en een BTW-nummer hebt, kan je de BTW terugvragen.
Hoe lang krijg ik toegang tot de training?

Toegang zolang het programma online staat. Als ik besluit Starten met jouw training niet meer aan te bieden krijg je drie maanden van te voren een mail.

Ik twijfel...

Ik mail graag met jou, zodat we jouw twijfels weg kunnen nemen. Je mag mij mailen op contact@ownyourgoals.nl

Oh. Voor wie is het niet?

Het is niet voor jou als: Je graag een video kijkt, wat tekst leest en daarna de les wilt afvinken om door te gaan naar de volgende of je liever geen feedback ontvangt. 

Maak jij vandaag nog die vliegende start of ga je nog even door met twijfelen en uitstellen?