In tien stappen impact maken met een inhoudelijk sterke training?

=

Ontdek hoe jij een online training maakt waarmee jij een ander écht kan helpen.

=

Tips & Tricks voor het maken van een online training

=

In tien stappen een online training maken én verkopen

=

Blauwdruk voor je salesfunnel

=

Meer vrijheid, een passief inkomen en minder 1 op 1 werken met een eigen online training. 

Het tien stappenplan

 Download hier mijn stappenplan!

Lisanne de Vries stappenplan training maken

‘Ik snap er helemaal niets meer van…’

…. ‘Het is zo onduidelijk. Kunnen we nog vluchten?’

Deze twee zinnen. Het klinkt heel onaardig maar het was wel de waarheid. De eerste lessen die ik gaf waren saai. De structuur was ver te zoeken en mijn uitleg was chaotisch.

9 jaar geleden begon ik met training geven. Eerst aan de zwembad rand, later voor de klas. De eerste lessen die ik gaf waren hopeloos. Uren dacht ik na over hoe ik de kennis ging overbrengen, maar puntje bij paaltje kwam het maar niet uit de verf. Mijn uitleg werd niet begrepen. 

Het lijkt op het eerste gezicht zo makkelijk. Je hebt een expertise en daarmee wil je een ander helpen. Klinkt heel simpel. Toch?

Maar zo makkkelijk is het niet. Want hoe leg je uit? Hoe zorg je ervoor dat je jouw kennis op een fijne manier overbrengt op een ander? Hoe bouw je alles rustig op, zodat jouw deelnemers alles stapje voor stapje kunnen leren? En dan het volgende punt: Hoe verkoop je die online training?

Tijdens mijn opleidingen en in de praktijk leerde ik verschillende methoden. Ik deed ervaring op en ik ontwikkelde een tien stappenplan voor het maken én het verkopen van een eigen online training. Wil jij ontdekken hoe je een inhoudelijk sterke online training maakt én verkoopt? Download het stappenplan hieronder.  

Het tien stappenplan

 Download hier!

Wat staat er allemaal in het E-book?

=

De tien stappen die jij doorloopt tijdens het opzetten van een inhoudelijk sterke online training en het verkopen daarvan: waar moet je allemaal aan denken? Wat heb je allemaal nodig? Hoe bouw je een goede training op? Hoe zorg je ervoor dat je training maakt waar je doelgroep écht op zit te wachten?

=

DE NR. 1 valkuil waar bijna iedereen in trapt bij het maken van een online training

=

Informatie over de salespage

=

Een stroomschema: welke route leggen jouw potentiële klanten af voordat ze jouw training aanschaffen?

=

Inspiratie voor je e-mailserie (funnel)

Jouw resultaat:

=

Na het lezen van dit E-book kan je de tien stappen benoemen die je moet zetten om een inhoudelijk sterke training te maken en te verkopen

=

Je kan de NR. 1 valkuil én de oplossing daarvan benoemen, zodat je zeker weet dat je die in ieder geval niet maakt

=

Je kunt aan de hand van de tien stappen aan de slag met jouw online training en het delen van jouw kennis. Je legt de focus op de inhoud, waardoor je online training inhoudelijk sterk wordt

Een reactie op het E-book:

Begin dit jaar was ik eruit: ‘Ik ga een online training maken om mensen te begeleiden met afvallen door een gezonder eetpatroon aan te leren’.
Enthousiast begon ik met googelen naar wat er allemaal nodig is voor een online training. En dat bleek nogal wat. Ik kwam steeds meer dingen tegen waar ik ook nog aan moest denken, en viel van het één in het ander. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Toen kwam Lisanne’s E-book voorbij.

Ik zat helemaal vast in allemaal gedachtes als: welk programma ga ik gebruiken, hoe maak ik filmpjes, moet ik een community, hoe zet ik het in de markt als het af is e.d.

Maar daarbij vergat ik het belangrijkste: Welke mensen wil ik bereiken, en hoe los ik hun probleem van A naar B op, en wat is daar voor nodig. Door mij op de stappen van Lisanne te richten kreeg ik die focus terug én kon ik stap voor stap aan de slag. Ik ben dus blij met dit inzicht wat Lisanne mij in het E-book gaf.

Marije Krajenbrink

Gewichtsconsulent, Instagram: @gewichtbeheersingnu

Het tien stappenplan

 Download hier!