‘In 10 stappen jouw online cursus maken én verkopen’

=

Ontdek hoe jij een online cursus maakt waarmee jij een ander écht helpt

=

Tips & Tricks voor het maken van een online cursus

=

In 10 duidelijke stappen een online cursus maken én verkopen

=

Blauwdruk voor je salesfunnel

=

Meer vrijheid, een passief inkomen en minder 1 op 1 werken met een eigen online training.

Stappenplan online cursus maken

Wat staat er allemaal in het E-book?

=

De tien stappen die jij doorloopt tijdens het opzetten van een inhoudelijk sterke online training en het verkopen daarvan: waar moet je allemaal aan denken? Wat heb je allemaal nodig? Hoe bouw je een goede training op? Hoe zorg je ervoor dat je training maakt waar je doelgroep écht op zit te wachten?

=

DE NR. 1 valkuil waar bijna iedereen in trapt bij het maken van een online training

=

Informatie over de salespage

=

Een stroomschema: welke route leggen jouw potentiële klanten af voordat ze jouw training aanschaffen?

=

Inspiratie voor je e-mailserie (funnel)

Jouw resultaat:

=

Na het lezen van dit E-book kan je de tien stappen benoemen die je moet zetten om een inhoudelijk sterke training te maken en te verkopen

=

Je kan de NR. 1 valkuil én de oplossing daarvan benoemen, zodat je zeker weet dat je die in ieder geval niet maakt

=

Je kunt aan de hand van de tien stappen aan de slag met jouw online training en het delen van jouw kennis. Je legt de focus op de inhoud, waardoor je online training inhoudelijk sterk wordt

Een reactie op het E-book:

Begin dit jaar was ik eruit: ‘Ik ga een online training maken om mensen te begeleiden met afvallen door een gezonder eetpatroon aan te leren’.
Enthousiast begon ik met googelen naar wat er allemaal nodig is voor een online training. En dat bleek nogal wat. Ik kwam steeds meer dingen tegen waar ik ook nog aan moest denken, en viel van het één in het ander. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Toen kwam Lisanne’s E-book voorbij.

Ik zat helemaal vast in allemaal gedachtes als: welk programma ga ik gebruiken, hoe maak ik filmpjes, moet ik een community, hoe zet ik het in de markt als het af is e.d.

Maar daarbij vergat ik het belangrijkste: Welke mensen wil ik bereiken, en hoe los ik hun probleem van A naar B op, en wat is daar voor nodig. Door mij op de stappen van Lisanne te richten kreeg ik die focus terug én kon ik stap voor stap aan de slag. Ik ben dus blij met dit inzicht wat Lisanne mij in het E-book gaf.

Marije Krajenbrink

Gewichtsconsulent, Instagram: @gewichtbeheersingnu

Vraag het gratis stappenplan voor jouw online cursus aan!

Wanneer je dit formulier verzendt ga je akkoord met de verwerking van jouw persoongegevens volgens het privacybeleid van Ownyourgoals. Je schrijft je in voor een nieuwsbrief en ontvangt als dank het gratis stappenplan. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. *

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens, lees de privacyverklaring.