fbpx

Ontdek hoe je van uurtje factuurtje werken en een niet te doorbreken omzet plafond

⇒ Naar meer vrije tijd en een passievere inkomstenstroom gaat door het JUISTE type online cursus strategisch in te zetten binnen jouw bedrijf.

Door het beantwoorden van 8 simpele vragen ontdek je welk type online cursus het beste bij jou en je bedrijf past, HOE je dit type inzet en wat het jou (& je bedrijf) oplevert!

Ik heb deze quiz speciaal voor jou gemaakt als je je in één van de volgende dingen herkent:

R

Je bent ondernemer, draait minimaal 1500 tot 2000 euro omzet (of daarboven) en wilt graag een online cursus aan je aanbod toevoegen.

R

Je wilt meer verdienen dan dat je nu kunt met je huidige aanbod.

R

Je bent een ondernemer die al een basis heeft staan, maar wil opschalen.

Online cursus maken met Lisanne

Over Lisanne

‘Nu er steeds meer online cursussen bij komen is het voor jou tijd om het anders te gaan doen en jezelf te onderscheiden’

Sinds mijn 16e ben ik al aan het lesgeven. Ik begon bij de sportclub met een kleine groepje kinderen, maar breidde dit al snel uit naar lesgeven op een basisschool en later verzorgde ik ook lessen aan volwassenen.

Toch miste ik een stukje vrijheid. Het ontwerpen en maken van de lessen vond ik heerlijk, maar het bereik bleef beperkt en het kostte teveel energie om iedere dag met een nieuwe creatieve les te komen. Met een online training kon ik een veel grotere groep bereiken en hoefde ik niet steeds met nieuwe lessen te komen.

Als snel merkte ik dat de wereld van online cursussen een snelle opmars maakt, maar dat de meeste online cursussen inhoudelijk zwak zijn en dat het percentage deelnemers dat een online cursus afmaakt enorm laag ligt. Hoe komt dat toch? In de masterclass ga je het ontdekken!