fbpx

Ontdek door het beantwoorden van slechts 8 simpele vragen…

HOE je het maken en implementeren van een online cursus in jouw bedrijf aanpakt en een passiever inkomen genereert 

(max. 3 min)

Na het beantwoorden van de vragen ontvang je per mail een persoonlijk rapport,
gebasseerd op jouw antwoorden en persoonlijke situatie

Wat je o.a. ontdekt:

Hoe je door het kiezen van de juiste cursus vorm (die past bij jouw bedrijf) 5x meer efficiënter werkt en minder tijd kwijt bent aan het ontwikkelen van jouw online cursus.

HOE je het maken en implementeren van een online cursus in jouw bedrijf aanpakt

WAT je moet doen om een succesvolle online cursus neer te zetten, die je bedrijf aanvult, meer vrijheid geeft en je omzet verhoogd

Online cursus maken met Lisanne

Over Lisanne

‘Nu er steeds meer online cursussen bij komen is het voor jou tijd om het anders te gaan doen en jezelf te onderscheiden’

Sinds mijn 16e ben ik al aan het lesgeven. Ik begon bij de sportclub met een kleine groepje kinderen, maar breidde dit al snel uit naar lesgeven op een basisschool en later verzorgde ik ook lessen aan volwassenen.

Toch miste ik een stukje vrijheid. Het ontwerpen en maken van de lessen vond ik heerlijk, maar het bereik bleef beperkt en het kostte teveel energie om iedere dag met een nieuwe creatieve les te komen. Met een online training kon ik een veel grotere groep bereiken en hoefde ik niet steeds met nieuwe lessen te komen.

Als snel merkte ik dat de wereld van online cursussen een snelle opmars maakt, maar dat de meeste online cursussen inhoudelijk zwak zijn en dat het percentage deelnemers dat een online cursus afmaakt enorm laag ligt. Hoe komt dat toch? Na het lezen van jouw persoonlijke rapport en de waardevolle informatie die je daarna ontvangt, zal je dit ontdekken.