Ontdek hoe je van ‘uurtje-factuurtje’ werken en een niet te doorbreken omzetplafond

⇒ naar meer vrije tijdcool en een passievere inkomstenstroom gaat door het juiste TYPE online cursus strategisch in te zetten binnen jouw bedrijf.

Door het beantwoorden van 8 simpele vragen ontdek je welk type online cursus het beste bij jou en je bedrijf past, hoe je dit type inzet én wat het jou (& je bedrijf) oplevert.

Ik heb deze test speciaal voor jou gemaakt als je je in één van de volgende dingen herkent:

=

Je bent een ondernemer, draait minimaal 1500 tot 2000 euro omzet (of daarboven) en wilt graag een online cursus aan je aanbod toevoegen

=

Je wilt meer verdienen dan dat je nu kunt met je huidige aanbod

=

Je wilt je omzet verdubbelen door het inzetten van een online training/cursus

=

Je bent een ondernemer die al een basis heeft staan, maar wilt opschalen

Lisanne virtueel assistent

Tijd voor verandering!

Toen ik nog een klein meisje was speelde ik al graag ‘schooltje’. Ik liep helemaal warm voor een nieuw werkboek, maakte mijn werkstukken met veel enthousiasme en zorgde ervoor dat ik als eerste mijn spreekbeurt voor de klas mocht doen.

Toen ik ouder werd, groeide mijn fascinatie voor lesprogramma’s. Een nieuwe module? Een nieuwe methode? Ik spitte de hele opbouw uit.  Ik vond het helemaal niet erg om naar school te gaan. Natuurlijk haalde ik wel eens onvoldoende, vond ik sommige vakken stom, ‘vergat’ ik mijn huiswerk te maken of kwam ik te laat in de les. Maar over het algemeen ging het mij wel prima af.

Toen ik mijn studiekeuze moest maken ging ik naar allerlei voorlichtingsdagen. Één voor één spitte ik alle informatiefolders door. Ik wilde precies weten hoe de studie was opgebouwd, wat de lesdoelen waren en hoe de modules eruit zagen. Lekker nerdy zal je denken, of niet?

Het punt was alleen dat ik niet zozeer geïnteresseerd was in al die studies, maar meer in de didactiek.

Didactiek is de wetenschapsdiscipline die zich bezighoudt met de vraag hoe kennis, vaardigheden en houdingen of attitudes door een leerkracht kunnen worden onderwezen aan leerlingen/studenten. Bron definitie: Wikipedia.

Het zal je na het lezen van het bovenstaande verhaal vast niet verbazen dat ik al op mijn 16e begon met training geven in zwembad en dat ik uiteindelijk de opleiding tot leerkracht ben gaan volgen. Ook ben ik gediplomeerd zweminstructeur.

En toch kriebelde er iets… Het is onwijs goed geweest om ervaring op te doen in het lesgeven bij zowel volwassenen, pubers en kinderen, maar mijn hart gaat nog sneller kloppen als ik lesprogramma’s mag ontwikkelen en hierin mag coachen. En zo rolde ik stapje voor stapje in de wereld van online cursussen. Met één heldere missie: alleen nog maar inhoudelijk sterke online cursussen waarmee jij je onderscheidt.

Klik hieronder op de knop ‘Start de quiz’ en ontdek wat een online cursus voor jou kan betekenen!

Tijd voor de quiz!

Hieronder staan 8 vragen. Lees de vragen goed door en probeer altijd het antwoord te kiezen wat het beste bij jou, je situatie en je bedrijf past. Na de vragen krijg je de uitslag te zien.