‘In 10 stappen een inhoudelijk sterke online training maken én verkopen’

Herken jij één of meerdere van deze dingen?

N

Je wilt het bereik van je bedrijf vergroten en je bedrijf opschalen.

N

Je wilt locatie-onafhankelijk werken.

N

Je wilt meer vrijheid om je dromen en doelen te behalen.

N

Je wilt een passievere en voorspelbare inkomstenstroom. Niet meer uurtje factuurtje.

En ben je een ondernemer uit de creatieve/educatieve sector die dit wil gaan bereiken met een online training?

Meld je dan nu aan voor de exclusieve masterclass

‘In 10 stappen een inhoudelijk sterke online training maken én verkopen’

Je wilt een online training maken, zodat je meer vrijheid ervaart, minder uurtje factuurtje hoeft te werken en/of een grotere groep mensen kunt bereiken…

Maar…

N

Tijd is je grootste vijand. Waar haal je de tijd vandaan om een online training te maken?

N

Er komt zoveel kijken bij een online training, je weet gewoon niet goed waar je moet beginnen. Er is geen duidelijk stappenplan

N

Je weet niet zoveel van de techniek af. ‘Hoe regel ik alles rondom betalingen, het leerplatform, de automatische toegang én hoe maak ik nu een e-mailfunnel?’

N

Je vraagt je wellicht af: Heb ik wel genoeg kennis? Ben ik wel dé expert?

N

Hoe zet je jouw kennis nu om in een inhoudelijk sterke online training?

Stop met uitstellen en aanmodderen!

Na deze masterclass:

N

heb jij een duidelijk stappenplan: Deze 10 stappen moet jij zetten om een inhoudelijk sterke training neer te zetten en te verkopen.

N

heb jij focus en motivatie om aan je online training te beginnen.

N

heb je gezien hoe je een funnel kunt maken en welke keuzes je hebt m.b.t. leerplatformen en betalingen. 

N

gaat het je wél lukken om tijd te vinden naast je huidige werk/opdrachten.

N

kun je met de tips die ik je geef in de masterclass een inhoudelijk sterke online training maken, die ervoor gaat zorgen dat jij je kunt onderscheiden én dat jouw deelnemers gemotiveerd blijven en de online training afmaken.

Deze masterclass is voor jou:

Ralf-Lisanne
N

als jij een eigen onderneming hebt en in de creatieve/educatieve sector zit (denk aan bijv. fotograaf, grafisch designer, websitebouwer, trainers, (tekst) schrijver, creatieve hobby’s & beroepen, muziek, etc….)

N

als jij nu echt die passieve inkomstenstroom wil gaan toevoegen aan jouw bedrijf, zodat je meer vrijheid gaat ervaren/minder uurtje factuurtje hoeft te werken/je dromen kun gaan vervullen/meer mensen kunt bereiken

Deze masterclass is NIET voor jou als je nog geen eigen bedrijf hebt of niet bereid bent in jezelf te investeren.

Over Lisanne

‘Nu er steeds meer online trainingen bij komen is het voor jou tijd om het anders te gaan doen en jezelf te onderscheiden’

Sinds mijn 16e ben ik al aan het lesgeven. Ik begon bij de sportclub met een kleine groepje kinderen, maar breidde dit al snel uit naar lesgeven op een basisschool en later verzorgde ik ook lessen aan volwassenen.

Toch miste ik een stukje vrijheid. Het ontwerpen en maken van de lessen vond ik heerlijk, maar het bereik bleef beperkt en het kostte teveel energie om iedere dag met een nieuwe creatieve les te komen. Met een online training kon ik een veel grotere groep bereiken en hoefde ik niet steeds met nieuwe lessen te komen.

Als snel merkte ik dat de wereld van online trainingen een snelle opmars maakt, maar dat de meeste online trainingen inhoudelijk zwak zijn en dat het percentage deelnemers dat een online training maakt enorm laag ligt. Hoe komt dat toch?

N

Het algemene beeld van een online training = werkboeken en video's.

Dat zorgt ervoor dat een online training saai is en dat de kennis niet op een goede manier wordt overgebracht. Deelnemers raken verwaald, blijven niet gemotiveerd, leren niet genoeg en geven op. 

N

De meeste online trainingen bestaan uit informatiedumps

Er wordt veel informatie gedeeld in online trainingen. De deelnemers worden overspoeld, maar gaan niet aan de slag met de toepassing. Met als gevolg dat ze minder tevreden zijn en het gevoel hebben dan ze niet veel aan de training gehad hebben. Ze haken af, omdat ze de hoeveel informatie niet kunnen plaatsen. 

N

De ondernemer heeft geen ervaring in online lesgeven

Jij bent een expert in jouw vak en dat is geweldig. Maar… die kennis overbrengen en lesgeven is ook een vak apart. Om een inhoudelijk sterke online training neer te zetten, zal je aan je lesgeef vaardigheden moeten werken. En daarmee kun jij je onderscheiden van de rest!