Wil jij een online cursus, maar loop jij totaal vast op de techniek?

Doe dan mee aan de cursus: Bouw je eigen leeromgeving met Learndash

Na deze cursus heb je je eigen leeromgeving staan, kun je betalingen ontvangen, facturen versturen én is alles gericht op een zo hoog mogelijke conversie

Uren zit je te twijfelen…

9

Je bekijkt meerdere opties, maar kunt maar geen keuze maken

9

Een kant- en klaar platform lijkt aantrekkelijk, maar geven wel direct hoge maandelijkse kosten

9

Daarnaast zit je vast aan een design dat je liever anders zou willen zien

9

Je wilt het zelf in de hand hebben, maar ook simpel en niet té technisch. Niet allerlei systemen op verschillende plekken en ingewikkelde koppelingen. 

9

Je komt tot de conclusie dat je het beste zelf een leeromgeving kunt maken. 

En daarmee beginnen de struggles…

=

Je vindt die techniek maar lastig

=

Je weet totaal niet waar je moet beginnen

=

Je hebt geen overzicht meer. Ook bij het maken van een eigen leeromgeving blijken enorm veel opties te zijn en je hebt geen idee meer welke software nu gekoppeld kunnen worden.

=

En waarom is er nu niemand die je het gewoon even kort en bondig voor kan doen?

Herkenbaar? Doe mee met deze cursus! 100% fool proof!

Ik help jou van A tot Z met duidelijke, gestructureerde tutorialvideo’s en kant- en klare templates. Alles wordt stap voor stap voorgedaan. En wil je iets terugkijken of ging het je toch iets te snel? Dan kun je door middel van de timestamps zo weer terug.  

Deze online cursus levert je op:

=

Na de cursus heb je een plek om je cursus(sen) beveiligd neer te zetten. Ik leer je in de cursus ook hoe je jouw eigen online cursus erin kunt zetten.

=

Kun je je klanten laten afrekenen, wordt er automatisch een factuur en mailtje gestuurd én krijgen je klanten automatisch toegang tot de cursus die ze hebben aangeschaft.

=

Heb je geoptimaliseerde betaalpagina’s gemaakt die voor een hogere conversie zorgen en minder afhakers

=

Kun je zoveel cursussen maken en verkopen als dat jij wilt en zoveel deelnemers verwelkomen als jij wilt. No limits!

=

Geen hoofdpijn over alle techniek die bij een online cursus komt kijken. Alles wordt besproken in de online cursus. 

=

Géén maandelijkse kosten.

Dit is wat de online cursus inhoudt:

R

Online leeromgeving

R

Niet alleen leren, maar direct toepassen

R

Ik doe het voor, jij hoeft mij alleen maar na te doen

Overzicht modules en lessen:

Module 1: Beginnen bij het begin

Focus op het geraamte van je leerplatform. We stellen je huisstijl in en maken de voorpagina van je leerplatform. Je krijgt een template.

Module 2: De benodigde programma's installeren

We installeren een aantal programma’s op je leerplatform die je nodig hebt om een back-up te kunnen maken, geoptimaliseerde afrekenpagina’s te maken en we zetten Learndash op je leerplatform.

Module 3: Vormgeving leeromgeving

We gaan de academy vormgeven. Denk aan de login pagina, de account pagina voor je deelnemers (template) en een aantal praktische zaken.

Module 4: Learndash inrichten

Alles draait om Learndash. We maken onze eerste cursus aan, ik laat je exact zien hoe je dit doet en je content 100% beschermt tegen mensen die geen toegang hebben.

Module 5: Betaalomgeving inrichten

We stellen Woocommerce (je winkel) in, zodat je de cursussen kunt gaan verkopen met je juiste BTW. Ook gaan we de website en privacygegevens van toekomstige klanten beschermen (AVG) en kijken we naar de algemene voorwaarden.

Module 6: Koppelingen maken

We koppelen Learndash aan Woocommerce, zodat klanten die afrekenen direct toegang krijgen tot de juiste cursus die ze hebben aangeschaft. De andere cursussen krijgen ze geen toegang toe.

Module 7: Producten, kortingsacties en bedankpagina's

We gaan verkoopbare producten aanmaken, kijken naar kortingsacties en kortingsbonnen en maken een bedanktpagina per cursus.

Module 8: Automatische facturatie

We stellen de automatische facturatie in. Klanten die wat kopen, krijgen direct een factuur via de mail. Deze factuur kun jij zo in je administratie zetten.

Module 9: Automatisch e-mails versturen

We stellen de e-mailtjes in. We maken ze wat persoonlijker, zetten ze in jouw huisstijl en zorgen ervoor dat ze ook daadwerkelijk verzonden worden en niet in de spam van je klant terecht komen. Ook kijken we naar de koppeling met een e-mailmarketingsoftware (Mailblue, Active Campaign). 

Module 10: Je leeromgeving is klaar!

Je leerplatform is klaar! Ik laat je zien hoe je je klant rechtstreeks naar de afrekenpagina stuurt vanaf je mailtjes of salespagina.

Inlcusief uniek thema t.w.v. 97 euro!

Het programma Learndash (waar we meer werken) heeft een vrij standaard design. Maar wij willen niet standaard, wij willen uniek. En daarom heb ik een UNIEK thema ontwikkeld waarmee jij in 5 seconden je standaard leeromgeving en lessen om zet naar een uniek design. Kleuren, lettertypen en foto’s pas je uiteraard aan. Zie de foto’s hierna voor het verschil:

Klik voor de volledige afbeelding

Dit zeggen anderen over deze cursus:

De training bouw je eigen leeromgeving kwam precies op het juiste moment op mijn pad. 

Ik had al een tijdje het idee om een interactieve online cursus/programma te maken, maar ik liep vast op het technische gedeelte. Lisanne legt in haar video’s stap voor stap uit hoe je je eigen huistijl en training kunt vormgeven in Learndash. Tussendoor liep ik soms vast, maar dan kon ik mijn vraag stellen en hielp Lisanne mij weer op weg!

Kristel de Koning

Wanderlovers.nl

Ik vond de cursus ontzettend fijn en duidelijk. Alles was goed uitgelegd en simpel uit te voeren. Ik kon er daardoor snel doorheen en ik vond het ook nog eens leuk om te doen. Lisanne kan enorm goed en duidelijk uitleggen en als ik een vraag had was ze er altijd even om mee te kijken. Heel erg bedankt!

Merel van Rodijnen

Net-thuis.nl

Soms heb ik iets gekocht (een online cursus, zonder contact etc.) en ik merk dat ik na 20 minuten al ben afgehaakt. Maar met dit is het zooooo anders! Je hebt het echt goed ingestoken tot nu toe. Zeker voor de pilot waar ik aan mee mocht doen. Je overtreft denk ik vele verwachtingen (in ieder geval die van mij). Dankjewel daarvoor.

Kim Rietveld

Adfirecoaching.nl

Alles op een rij:

Online cursus Kickstart jouw online training
R

Complete online cursus: €697

R

Incl. speciaal Learndash thema t.w.v. €97 

R

Incl. in jaar technische support

Nu 697 euro excl. btw

(betaling in 3 termijnen mogelijk)

Antwoord op de meest gestelde vragen:

Hoelang houd ik toegang tot de cursus?

Onbepaalde tijd. In principe zolang mijn bedrijf bestaat. En dat is hopelijk nog wel een poosje. Ga ik toch offline, dan krijg je 3 maanden de tijd om de content op te slaan. 

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Je moet zelf een site regelen die draait op WordPress (Wix, Websites gemaakt met websitebuilders, etc. ondersteunen Learndash niet). Los van Learndash zijn dit soort sites sowieso niet geschikt als leeromgeving. Andere systemen dan Learndash werken namelijk ook niet met deze sites. Maar geen nood! Ik heb je van A tot Z op weg en je leert in mijn cursus ook hoe WordPress werkt en hoe dit systeem werkt. 

Het liefste is de site die je regelt een subdomein. Dat betekent dat je leeromgeving niet op je gewone website staat, maar op een andere URL. In mijn geval bijvoorbeeld: academy.ownyourgoals.nl. Bij de meeste webhostingbedrijven kun je zonder extra kosten een subdomein aanmaken. Ik kan je hiermee op weg helpen!

Is mijn content 100% beschermd?

Jazeker! Iedere nieuwe klant krijgt een eigen account waaraan automatisch de juiste cursus wordt gehangen. Daardoor krijgt hij/zij alleen toegang tot de cursus die ook daadwerkelijk gekocht is.

Kan ik iemand handmatig toevoegen zonder betaling. Bijvoorbeeld bij een pilot?

Jazeker! In module 10 laat ik je zien hoe. 

Kan ik zoveel cursussen en deelnemers toevoegen als dat ik wil?

Ja, er zit geen max. aan. 

Kan ik certificaten uitgeven of een toets of quiz toevoegen?

Ook dat leer ik je in de cursus en zit bij de mogelijkheden in. 

Met welke systemen gaan we werken? Wat zijn de verborgen kosten?

Er zijn geen extra verborgen kosten. Ik zet alles even op een rijtje: 

Webhosting: regel je zelf. Kost vaak 70 euro per jaar. Uiteraard kan ik je hiermee op weg helpen. 9 van de 10 keer kun je een gratis subdomein aanmaken als je al een website hebt met WordPress en kost het je niet eens 70 euro extra. 

Licentie Learndash: 199 dollar per jaar, maar die krijg je gratis van mij erbij voor het eerste jaar (als je één van de eerste 10 bent). En daarbij kun je hem ieder jaar met korting via mij verlengen.  

Mollie: Ik leg je in de training uit hoe je dit instelt, maar dit heb je nodig om betalingen via bijv. Ideal of bancontact te ontvangen. Een account bij Mollie is gratis. Hier vindt je alle betaalmethoden

Plugins: Verder gebruiken we een aantal plugins voor de betaalpagina, de opmaak van pagina’s, de facturatie, koppeling met je mail. Allemaal gratis. 

Wil je extra opties? Dan betaal je uiteraard meer, maar dat is dan je eigen keuze. Deze opties behandel ik niet in de cursus en heb je dus ook echt niet nodig. 

Moet ik de cursus in een bepaalde volgorde volgen?

Dat is bij deze cursus wel handig, omdat alles op elkaar aansluit. Daarom krijg je iedere week een mailtje met een overzicht van de modules die die week centraal staan. 

3 voorbeelden van ex cursisten!

Copyright © 2021 – 2022 Ownyourgoals. Alle rechten voorbehouden. 

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookiebeleid Disclaimer

*Omdat je na het plaatsen van je bestelling en het akkoord gaan met de algemene voorwaarden het digitale product direct en volledig ontvangt, doe je (bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden) afstand van je recht om deze aankoop te herroepen of te annuleren volgens de EU-wet verkopen op afstand.